Kondicioner Fujitsu 

I gjeni në Superiorklima.
Ekskluziviteti i shitjes së kondicionerëve Fujitsu.Njihuni me listën e produkteve 

Lexo më shumë

Sisteme
me ujë

Shumllojshmëri modelesh. 
Njihuni me modelet kryesore që ne ju ofrojmë.Cilësi dhe shërbim i garantuar 

Lexo më shumë
Kanalet e ajrit

SUPERIOR KLIMA ofron per per ju prodhimin e te gjithe games se tubacioneve te ajrit drjtkendore dhe rrethore. Duke perdorur teknologjine e fundit ben te mundur realizimin e gjithe dimensioneve te kerkuara.
Lexo më shumë
Materiale ndihmëse

Gjithe gamen e materialeve per realizimin e sistemeve HVAC e gjeni prane shoqerise sone. Ju ofrojme gjithe materialet e certifikuara nga kompanite me presitgjoze ne rajon. Duke filluar nga tubat e bakrit e deri tek kanalinat mund ti gjeni pran nesh ne cdo kohe.
Lexo më shumë
Ndihmë dhe kontakt

Për më shumë informacione kontaktoni ndërmjet adreses tonë të e-mail, ose numrit të telefonit
Lexo më shumë
Fujitsu
Nicotra
Sivar
Aerogrami
Hitech
Vecamco
Olefini