Modeli muroror

bwd  Set 1/5  fwd
Përshkrimi
  • (9000deri 12000 BTU/h)
  • A+++ qe punon deri ne -20°C me SEER =8.5 .  
  • I pajisur me sensor levizje I cili redukton energjine e konsumuar ne se ne ambient nuk ka njerez per nje kohe te caktuar.
  • I fuqishem Elegant dhe Inteligjent njekohesisht .
  • Konsumi I energjise duke filluar nga 140W

 Shiko specifikimet teknike  ⇩

Fujitsu
Nicotra
Sivar
Aerogrami
Hitech
Vecamco
Olefini