Projektim

Projektim

SUPERIOR KLIMA Ju ofron konsulence dhe projektimin e ambjenteve tuaja familjare apo te sherbimit. Stafi yne projektues ecen me parimin cilesia projektimi dhe zbatimi duhet te ekzistojne ne nje harmoni te perbashket. Inxhinieret tane me nje eksperience 18 vjecare ne projektimin e sistemeve HVAC ofrojne per ju zgjidhjen me ideale. Zyra e projektimit eshte ne dispozicionin tuaj ne cdo kohe per t'ju ofruar projektin e perfunduar. Ne perpiqemi te japim nje zgjidhje efektive dhe inovative per cdo kliente.

Fujitsu
Nicotra
Sivar
Aerogrami
Hitech
Vecamco
Olefini